Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Recept a következő szerint

Grilled pizza in 6 versions

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 50 perc
  • Előkészítés
    20 perc
  • Főzés
    30 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

6 személy

  • 600 g Kenyértészta

  • 2 kan. Olívaolaj

  • 1 Brie-s és szarvasgombás pizza:

  • 2 kan. Zsíros crème fraîche

  • 1 kan. Szarvasgombaolaj

  • Só, bors

  • 25 g Brie

  • 30 g Csiperke (kb. 1 közepes)

  • 2 Aszalt paradicsomos, kecskesajtos és sonkás pizza

  • 30 g Kecskesajt, például egy hengeres kecskesajt

  • 25 g Koktélparadicsom (kb. 2 db)

  • 20 g Nyers sonka

  • 1 kan. Aszalt paradicsomos pesto

  • 3 Chorizós-lila hagymás pizza

  • 10 g Lilahagyma (kb. 1/8 hagyma)

  • 15 g Csípős chorizo (3 vékony szelet)

  • 1 kan. Bazsalikomos paradicsomszósz

  • 4 Ricottás-fetás-spenótos pizza

  • 2 kan. Ricotta

  • 25 g Feta

  • 20 g Bébispenótlevél

  • 5 Fügés-parmezános-rozmaringos pizza

  • 50 g Friss füge (kb. 1 db)

  • 1 szál. Rozmaring, apróra vágott

  • 30 g Parmezánforgács

  • 6 Articsókás-burratinás pizza:

  • 20 g Articsókaszív-konzerv

  • 1 kan. Bazsalikomos pesto

  • 60 g Burratina (kb. egy fél burratina)

  • 15 g Rukkola

Előkészítés

Lépés 1 /4

Vágja a kenyértésztát 100 g-os adagokra, nyújtsa ki őket körülbelül 17 cm átmérőjű korongokra, majd kenje be mindkét oldalukat olívaolajjal.

  • 600g Kenyértészta
  • 2kan. Olívaolaj

Lépés 2 /4

Készítse el a feltéteket: 1. Keverje össze a crème fraîche-t szarvasgombaolajjal, sóval és borssal. Vágja a brie sajtot és a gombákat csíkokra. 2. Vágja a kecskesajtot és a koktélparadicsomot szeletekre és a nyers sonkát csíkokra. 3. Hámozza meg és vágja apróra a lilahagymát. Vágja félbe a chorizo szeleteket. 4. Morzsolja szét a feta sajtot. 5. A fügét mossa meg és vágja kerek szeletekre. Szedje le a szárról a rozmaringleveleket. 6. Az articsókát vágja darabokra.

  • 1 Brie-s és szarvasgombás pizza:
  • 2kan. Zsíros crème fraîche
  • 1kan. Szarvasgombaolaj
  • Só, bors
  • 25g Brie
  • 30g Csiperke (kb. 1 közepes)
  • 2 Aszalt paradicsomos, kecskesajtos és sonkás pizza
  • 30g Kecskesajt, például egy hengeres kecskesajt
  • 25g Koktélparadicsom (kb. 2 db)
  • 20g Nyers sonka
  • 1kan. Aszalt paradicsomos pesto
  • 3 Chorizós-lila hagymás pizza
  • 10g Lilahagyma (kb. 1/8 hagyma)
  • 15g Csípős chorizo (3 vékony szelet)
  • 1kan. Bazsalikomos paradicsomszósz
  • 4 Ricottás-fetás-spenótos pizza
  • 2kan. Ricotta
  • 25g Feta
  • 20g Bébispenótlevél
  • 5 Fügés-parmezános-rozmaringos pizza
  • 50g Friss füge (kb. 1 db)
  • 1szál. Rozmaring, apróra vágott
  • 30g Parmezánforgács
  • 6 Articsókás-burratinás pizza:
  • 20g Articsókaszív-konzerv
  • 1kan. Bazsalikomos pesto
  • 60g Burratina (kb. egy fél burratina)
  • 15g Rukkola

Lépés 3 /4

Állítsa az OptiGrillt BBQ állásba. Az oldalsó hőmérséklet-szabályzót állítsa 4-es pozícióba. Miután az eszköz előmelegedett, tegyen 1 tésztakorongot mindegyik grill-lapra és süsse 5 percig. Fordítsa meg a tésztakorongokat, tegye rá a kívánt feltéteket, majd süsse további 5 percig. Tegyen feltétet a pizzákra:

Lépés 4 /4

1. Kenje el a krémet, és adja hozzá a brie sajtot és a gombaszeleteket. 2. Kenje el a pestot, adja hozzá a paradicsomszeleteket, a kecskesajtot és a nyers sonkát. 3. Kenje el a paradicsomszószt, adja hozzá a hagymakarikákat és a chorizót. 4. Kenje el a ricotta sajtot, adja hozzá a feta sajtot és a spenótleveleket. Ízesítse sóval és borssal. 5. Szórja meg a tésztát parmezánforgáccsal, adja hozzá a fügeszeleteket, a rozmaringot és a borsot. 6. Kenje el a pestot és adja hozzá az articsókát. Tálalás előtt adja hozzá a burratinát és szórja meg rukkolával.