undefined

Minden, amit a Tefalról tudni kell

Ön is hisz abban, hogy az innováció öröm és nagylelkűség forrása lehet? Fedezze fel szakértelmünket, csapatainkat, értékeinket… amelyek sima utat biztosítanak egy élettel teli otthonhoz.

undefined

A Tefal 1956 óta teszi jobbá a mindennapjait

Folyamatos innováció

A Tefalnál hiszünk abban, hogy az innováció a legjobb módja annak, hogy életünket könnyebbé, kényelmesebbé és vidámabbá tegyük.

Elengedhetetlen számunkra, hogy megértsük és előre lássuk az életmódbeli változásokat, hogy a konyhában, a nappaliban, valamint az egész házban a legmegfelelőbb termékeket biztosíthassuk.

A technológia élvonalába tartozó kutató-fejlesztő csapataink az Ön életéből merítenek ihletet, hogy innovatív és ötletes megoldásokat dolgozzanak ki, amelyek sima utat biztosítanak egy élettel teli otthonhoz.

undefined

Életet megváltoztató innovációk 60 éve

Az első tapadásmentes serpenyőtől a háztartási kisgépek teljes választékáig a Tefal soha nem hagyta abba az innovációt, hogy megkönnyítse mindennapjait.

A tökéletes főzés mestere

A Thermo-Signal technológia egy hőjelzővel rendelkezik, amely pirosra vált, ha elérte az ideális főzési hőmérsékletet.

undefined

Egyszerű főzés egyetlen kattintással

Az Ingenio segítségével edényei és serpenyői a főzőlapról a sütőbe, az asztalra és a hűtőszekrénybe kerülnek a páratlan sokoldalúságot kínáló levehető fogantyúknak köszönhetően.

undefined

Okos főzés

Az Actifry* segítségével mostantól ropogós, alacsony zsírtartalmú hasábburgonyát készíthet egyetlen kanál olajjal, valamint számos egészséges és ízletes receptet.
Az Optigrill „automatikus szenzoros főzési” technológiával rendelkezik, amely a hőmérsékletet és a sütési ciklust az étel vastagságához igazítja, így tökéletesen grillezett húsokat készíthet a raretől a jól átsültig.

*a piactól függően különböző márkanevek alatt értékesítik.

undefined

Hazatér az innováció

A Pro Express Ultimate egy intelligens és nagy teljesítményű gőzállomás, amely a Durilium AirGlide technológiát az Anti-Calc gyűjtővel kombinálja a hosszan tartó, erőfeszítés nélküli csúszás érdekében. A Cube az első nagynyomású gőzölőnk, amellyel a gőz 100%-ban természetes erejével fertőtleníthet. Az X-Force rúdporszívóval pedig élvezheti a csúcstechnológiás tisztítást, amely a valódi teljesítményt és a legmodernebb jellemzőket egyesíti egy makulátlan otthon érdekében.

undefined

Amikor a technológiai kiválóság mindennapi életünkkel találkozik

A történelmileg erős ipari kultúrában gyökerező Tefal számos gyártóüzemet működtet szerte a világon. Legfontosabb telephelyünk Rumillyben (Haute-Savoie, Franciaország) található, amely márkánk történelmi szülőhelye, de egyben a konyhai eszközök kutatásával foglalkozó globális szakértői központunk is. Évente több mint 45 millió alkatrészt gyártanak ebben az üzemben.

undefined

Ossza meg értékeinket

TALÁLÉKONYSÁG

Mert folyamatosan életbiztos újításokat készítünk.

NAGYLELKŰSÉG

Mert minden új nap egy újabb lehetőség az együtt töltött időre.

LELKESEDÉS

Mert minden energiánkat az élettel teli otthonokra fordítjuk.

OPTIMIZMUS

Mert egy kis kreativitás is elég ahhoz, hogy újjá varázsolja életünket.

SIKER

Mert garantáljuk az optimális eredményt minimális idő és erőfeszítés mellett.
undefined

Javasoljuk továbbá...

Történetünk

Merüljön el múltunkban, és élje át azokat a jelentős eseményeket, amelyek a márkánkat és az innovációkat eredményezték.

undefined

Kötelezettségeink

Fedezze fel kezdeményezéseinket, amelyek célja környezeti lábnyomunk csökkentése és egy élénkebb társadalom felépítése, ahol mindenki képes időt szánni olyan fontos dolgokra, amelyek összehoznak bennünket.

undefined