Ingenio edényszettek levehető fogantyúval

A Tefal Ingenio edénykészletek levehető fogantyúval vannak ellátva, így helyet, időt és mosogatást takaríthat meg! Az Ingenio edények és serpenyők a főzőlapról egyenesen a sütőbe, majd a hűtőbe mehetnek, ezért úgy főzhet, mint egy séf. Egyszerűsítse le a főzést az Ingenio-val!

undefined

Miben segíthet Önnek az Ingenio?

Masszív levehető fogantyú

Ragadja meg a lehetőséget! A fogantyú a 3 pontos biztonsági rendszernek köszönhetően akár 10 kg-ot is elbír. 10 év garancia jár rá.

undefined

Akár 50%-kal több hely a szekrényben

Imádni fogja a helytakarékos, egymásba helyezhető kialakítást! Az Ingenio edények és fedelek szépen elférnek a szekrényben és a polcon, hogy segítsenek rendben tartani a konyhát.

undefined

Edények, amelyek mindenre képesek

Helyezze az ételt a főzőlapról a sütőbe, majd a hűtőbe – csak pattintsa le a fogantyút, és tegye rá a fedőt! Időt, helyet és mosogatást takarít meg!

undefined

2 éves

nemzetközi garancia

15 éves

javíthatóság tisztességes áron

30 napos

áruvisszaküldési jog

2–3 napon

belüli szállítás

Személyre szabott edényzet a MyIngenio-tól

Állítsa össze saját Ingenio edényszettjét a Tefal új MyIngenio szolgáltatásával. Válassza ki az Ön és családja számára tökéletes edényeket. Határozza meg a színt és az anyagot, és egészítse ki a készletet az Ön által kiválasztott fedőkkel és tartozékokkal. A MyIngenio az Ön konyhája számára készült!

undefined

Praktikus kiegészítők az Ingenio edényszettekhez

Hozza ki a maximumot az Ingenio edényszettekből a kizárólag hozzájuk tervezett kiegészítő tartozékokkal. A levehető fogantyúktól a fedőkig válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő termékeket.

undefined