Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Recept a következő szerint

Goulash with grilled meat

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 13 óra
  • Előkészítés
    25 perc
  • Főzés
    35 perc
  • Hűtés
    12 óra

Összetevők

4 személy

  • 600 g Tölteléknek való sertéshús (pl. sertésszelet)

  • 150 g Vöröshagyma (kb. 1 db)

  • 3 szegf. Fokhagyma

  • 250 g Piros paprika (kb. 1 db)

  • 30 g Édes paprika (kb. 1 db)

  • 100 g Húsos paradicsom

  • 3 kan. Paradicsompüré

  • 1 kan. Növényi olaj

  • Só, bors

  • 150 g Vöröshagyma (kb. 1 db)

  • 4 szegf. Fokhagyma

  • 120 g Répa (kb. 1 db)

  • 250 g Burgonya

  • 500 g Zöld és piros paprika (2)

  • 2 kan. Növényi olaj

  • 3 kan. Fűszerpaprika

  • 1 kan. Kakukkfű

  • Só, bors

  • 400 g Friss vagy konzerv-paradicsompüré

  • 5 g Zöldségleveskocka (fél kocka)

  • 20 cl Víz

Tartozékok

  • Sütőlemez XL
    Sütőlemez XL
  • Sütőlemez
    Sütőlemez

Előkészítés

Lépés 1 /7

Vágja a sertéshúst körülbelül 4x3x3 cm-es négyszögekre. Tegye őket egy nagy tálba.

  • 600g Tölteléknek való sertéshús (pl. sertésszelet)

Lépés 2 /7

Készítse el a pácot: Pucolja meg és aprítsa fel a fokhagymát. Magozza ki a paprikát és a chilit. Alaposan keverje össze őket a paradicsommal, a sűrített paradicsommal, olajjal, sóval és borssal. Az így kapott pürét öntse rá a húsdarabokra, jól forgassa meg őket, majd fedje le egy tányérral és tegye be a hűtőbe állni legalább 1 órára, de lehetőség szerint 1 napra.

  • 150g Vöröshagyma (kb. 1 db)
  • 3szegf. Fokhagyma
  • 250g Piros paprika (kb. 1 db)
  • 30g Édes paprika (kb. 1 db)
  • 100g Húsos paradicsom
  • 3kan. Paradicsompüré
  • 1kan. Növényi olaj
  • Só, bors

Lépés 3 /7

Készítse el a gulyást: pucolja meg és aprítsa fel a hagymát és a fokhagymát. Pucolja meg a répát, vágja fel hosszában 4 darabra, majd a darabokat 5 cm-es hasábokra. A burgonyát hámozza meg és vágja körülbelül 2 cm-es kockákra. A paprikát magozza ki, hámozza meg és vágja fel 2 cm-es kockákra. Tegye a zöldségeket a tepsitartozékba, adja hozzá az olajat, a fűszerpaprikát, a kakukkfüvet, a sót és a borsot, majd keverje össze az egészet.

  • 150g Vöröshagyma (kb. 1 db)
  • 4szegf. Fokhagyma
  • 120g Répa (kb. 1 db)
  • 250g Burgonya
  • 500g Zöld és piros paprika (2)
  • 2kan. Növényi olaj
  • 3kan. Fűszerpaprika
  • 1kan. Kakukkfű
  • Só, bors

Lépés 4 /7

Bekapcsolás előtt helyezze a tepsitartozékot az OptiGrillbe. Csukja le a grillsütőt és kapcsolja be. Az eszköz automatikusan Kézi üzemmódra áll. Válassza ki a piros sütőfokozatot az M betű megnyomásával, majd nyomja meg az OK gombot. Miután az eszköz előmelegedett, süsse 10 percig.

  • Sütőlemez XL

Lépés 5 /7

Eközben csöpögtesse le a húst (tegye félre a pácot), a húsokat húzza fel a nyársakra.

Lépés 6 /7

Állítsa a grillsütőt Komplett fogás üzemmódra. Az oldalsó hőmérséklet-szabályzót állítsa 3-as pozícióba. Tegye a tepsitartozékba a paradicsompürét, a húspácot, morzsolja bele a zöldségleveskockát és öntsön bele vizet, majd keverje össze az egészet. Tegye a nyársakat a grillre és süsse 25 percig gyakori forgatás mellett, hogy a nyársak minden oldala átsüljön, emellett időnként kavarja meg a zöldségeket.

  • 400g Friss vagy konzerv-paradicsompüré
  • 5g Zöldségleveskocka (fél kocka)
  • 20cl Víz

Lépés 7 /7

Tálalja a gulyást a nyársakkal.