Okos elektromos grillsütő Tefal OptiGrill GC7P0810
Okos elektromos grillsütő Tefal OptiGrill GC7P0810
Okos elektromos grillsütő Tefal OptiGrill GC7P0810
Okos elektromos grillsütő Tefal OptiGrill GC7P0810
Okos elektromos grillsütő Tefal OptiGrill GC7P0810
Okos elektromos grillsütő Tefal OptiGrill GC7P0810
Okos elektromos grillsütő Tefal OptiGrill GC7P0810

Okos elektromos grillsütő Tefal OptiGrill GC7P0810

Ref.: GC782D30

Az egyedüli 2 az 1-ben XL méretű intelligens elektromos grillsütő és barbecue

  • TÖKÉLETES GRILLEZÉSI EREDMÉNYEK A VÉRESTŐL A JÓL ÁTSÜTÖTT HÚSOKIG: Az OptiGrill okos elektromos kontaktgrill, amely milliméteres pontossággal megméri az alapanyag vastagságát, megszámolja a mennyiségét és automatikusan beállítja az elkészítési időt
  • NEM KELL FELÜGYELNIE A SÜTÉST: Csak kövesse az átsütés jelzőt, amely megmutatja, hogy mikor lesz kész az étel. A grillező 12 automatikus programmal rendelkezik a hús, hal és zöldség sütéséhez
  • 2 KÉSZÜLÉK 1-BEN: Intelligens grill- és barbecue sütő egyben a mindennapi sütés maximális sokoldalúsága és változatossága érdekében
Fedezze fel az összes funkciót

Szolgáltatások és garanciák

  • 2 év garanciát tartalmaz
  • Hivatalos ügyfélszolgálat
  • 15 évig javítható termékek

Új OptiGrill a mindennapi főzéshez

Az OptiGrill 2 az 1-ben elektromos grillsütő tökéletes grillezési eredményeket biztosít az Ön igényeinek megfelelően, XL méretben. Az intelligens grillezőt és a barbecue sütőt egyetlen praktikus készülékben egyesíti a mindennapi főzéshez - a szaftos húsoktól a grillezett zöldségekig és még sok más finom ételig. Szabadalmaztatott technológiával rendelkezik, amely milliméterre pontosan méri a hús, hal vagy zöldség vastagságát, kiszámítja a mennyiséget és automatikusan beállítja a főzési időt a tökéletes eredmények érdekében!

Az Ön készlete Okos elektromos grillsütő Tefal OptiGrill GC7P0810

Tartalom:

  • Intelligens, XL méretű 2 az 1-ben OptiGrill grillsütő
  • Szakácskönyv 
  • Letölthető ingyenes My Tefal alkalmazás
undefined

Ingyenes alkalmazás, amely megkönnyíti a főzést

Töltse le a My Tefal alkalmazást a végtelen számú ihlet érdekében! Az alkalmazással recepteket kereshet a preferenciák, az elkészítési idő és más kritériumok szerint. Emellett megjegyzi kedvenc receptjeit és személyre szabott javaslatokat kínál fel! A Tefal alkalmazás lehetővé teszi azt is, hogy szerkessze és megossza bevásárlólistáját, recepteket keressen az otthon lévő összetevők alapján, és a főzésnél kövesse a lépésről-lépésre történő utasításokat az ízletes eredmények elérése érdekében. Csatlakozzon az OptiGrill közösséghez, és ossza meg véleményeit vagy ötleteit. A tökéletes hely, ahol minden hónapban új témákat fedezhet fel!

undefined

Kezdje el az OptiGrill 2 az 1-ben elektromos grillsütő használatát

Fedezze fel a 2 az 1-ben OptiGrill grillsütő összes funkcióját, az OptiGrill 2 az 1-ben XL grillsütő kisebb verziói.

Az első húsgrillezés az Ön OptiGrill 2 az 1-ben, XL méretű grillsütőjével

Fedezze fel, hogyan használja a sütési szintjelzőt a tökéletes grillezési eredmények érdekében minden alkalommal, amikor a grillsütőt használja.

Készítse el az ételt a barbecue pozícióban

Nézze meg, milyen egyszerű elkészíteni a csirke spízt és a grillezett padlizsánt - és ez csak egy az OptiGrill 2 az 1 készülékben elkészített ételek számos receptje közül.

A grillező tisztítása még sosem volt ennyire könnyű

A tapadásmentes grillezőlapokat és a szaftgyűjtő edényt elég a mosogatógépbe helyezni!

Pótalkatrészek, tartozékok és kapcsolódó szolgáltatások

GYIK

*2021 márciusában végzett cégen belüli vizsgálat alapján. A vizsgálatot 20% zsírtartalmú hamburgeren végezték, elkészítés előtt és után. A zsír elvezetése a hús minőségétől és a választott sütési fokozattól függ.