undefined

Kötelezettségeink

Mivel a mi felelősségünk, hogy csökkentsük termékeink hatását azok teljes életciklusa során, elkötelezettek vagyunk környezeti lábnyomunk minimalizálása, valamint egy élénkebb társadalom felépítése mellett, ahol mindenki időt tud szánni olyan fontos dolgokra, amelyek összehoznak bennünket.

undefined

Egy jobb világért,

A Tefal elkötelezett a környezeti lábnyom csökkentése mellett

Elkötelezettségünk a környezetbarát tervezés mellett

Célunk, hogy olyan termékeket népszerűsítsünk, amelyek csökkentik a környezeti hatást, anélkül, hogy engedményeket tennénk a mindennapi életben nyújtott teljesítményre vonatkozóan.

undefined

Elkötelezettségünk a javíthatóság mellett

„15 évig javítható” termékeinket az egyszerű szét- és összeszerelésre tervezték, és legalább 15 évig jó áron állnak rendelkezésre pótalkatrészek.

undefined

Elkötelezettségünk a körforgásos gazdaság mellett

Céljaink: Franciaországban gyártott edényeinkbe 2025-ig 13 500 tonna újrahasznosított alumínium beépítése, és használt termékeink, valamint 80%-ban újrahasznosítható elektromos készülékek újrahasznosításának támogatása – 2012 óta a Tefal már 1,2 millió terméket gyűjtött össze.

undefined

Elkötelezettségünk az optimális csomagolás mellett

3 törekvés 2023-ra: 90% újrahasznosított karton, 0 habosított polisztirol és 0 műanyag zacskó, buborékfólia vagy ék a csomagolásunkban!

undefined
undefined

A Tefal elkötelezett

amellett, hogy minden nap fontos szerepet játsszon egy élénkebb társadalom felépítésében

undefined

A Tefal az Ön oldalán áll, hogy segítsen az Önt tükröző házi készítésű ételek elkészítésében…

Mivel a megfelelő táplálkozás elengedhetetlen az egészség megőrzéséhez, termékeinket és szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy olyan ízletes, házi készítésű ételeket népszerűsítsenek, amelyek mindenki ízlésének és preferenciáinak megfelelnek. A kisebb környezeti terheléssel járó egészséges élelmiszerek kihívásaival való szembenézés érdekében a Groupe Seb és a Tefal létrehozta az egészséges és fenntartható receptek gyűjteményét. Ez a gyűjtemény arra ösztönzi Önt, hogy több zöldséget, gabonaféléket és hüvelyeseket, és kevesebb húst, zsírt és sót fogyasszon…

undefined

… És összehoz minket!

A Tefalnál valóban hiszünk abban, hogy az otthonnak mindig az érzelmek gazdag forrását kell jelentenie. A tökéletes főzést biztosító innovatív megoldások kifejlesztése nemcsak az otthoni ételek elkészítését könnyíti meg, hanem lehetővé teszi, hogy felejthetetlen pillanatokat tölthessen el szeretteivel. Termékeink és szolgáltatásaink egy törekvése közös: hogy segítsünk Önnek egyedi élményeket átélni, hogy újra kapcsolatba kerülhessen azzal, ami igazán számít.

Mert a mindenkit magába foglaló társadalom jelentőségteljesebb

Termékeink ergonómiáját kifejezetten úgy alakítottuk ki, hogy kortól és fizikai állapottól függetlenül mindenki napi rendszerességgel használhassa . Az Includeo reggeli termékcsalád a színek közötti kontrasztok játékát, a jobb kezelés érdekében nagyobb gombokat, ergonomikus fogantyúkat vagy a használati utasítás Braille-írással, nagy betűkkel, hanggal és online formában.
Ez a befogadó megközelítés hozzájárul egy élénkebb társadalomhoz, amely a megosztásra ösztönöz bennünket.

undefined
undefined

„Bárcsak több időt tudnék tölteni a családommal. Szerencsére a Tefal mellettem áll, hogy megkönnyítse az életemet.”

Alex, 37 éves, 3 gyermek édesapja.

Történetünk

Merüljön el múltunkban, és élje át azokat a jelentős eseményeket, amelyek a márkánkat és az innovációkat eredményezték.

undefined

Minden, amit a Tefalról tudni kell

Fedezze fel szakértelmünket, csapatainkat, értékeinket… amelyek sima utat biztosítanak egy élettel teli otthonhoz.

undefined