Uzsonnás dobozok

Élelmiszer-tárolóink tökéletesek házilag csomagolt ebédekhez, szendvicsekhez, rágcsálnivalókhoz és a nap bármely étkezéséhez. Válogasson a napi igényeihez igazodó, praktikus betétek és formák közül. Újrafelhasználható, szívós és lezárható – az élelmiszer- és csomagolási hulladék csökkentésének legegyszerűbb módja

undefined

Miért valók Önnek az uzsonnás dobozaink

100%-osan szivárgásmentes fedél technológia

A német tervezésű MasterSeal fedél szorosan és biztonságosan illeszkedve tárolja az élelmiszert. Nem szivárog a gyerekek iskolatáskájába!

undefined

Számos lehetőség

Az ügyes betétek rekeszeket képeznek a különböző élelmiszerek tárolásához. Az Ön életstílusához tervezett maximális sokoldalúság.

undefined

100%-osan biztonságos és szilárd

Ezek a Németországban készült PBA-mentes edények tartósabb konyhai használatra készültek, és 30 év garancia jár hozzájuk

undefined

2 éves

nemzetközi garancia

15 éves

javíthatóság tisztességes áron

30 napos

áruvisszaküldési jog

2–3 napon

belüli szállítás

Falatozás a városban

Ha az úton is stílusosan szeretne nassolni, válasszon megfelelő dobozt. Vigye magával kedvenc ételeit az útra – a joghurtot, szendvicset, salátát, vagy akár egy piknikre valót a parkba. A különálló betéteknek köszönhetően a saláták, gyümölcsök és egyebek biztosan ropogósak, hűvösek és frissek maradnak!

undefined