Konyhai robotgépek

Álmodott már saját házi süteményről? Szórja bele a lisztet és a tojásokat, a többit bízza a robotgépre. A konyhagép a robusztus kialakításával és minőségi tálhabverővel tökéletes társ a sütéshez. Készítsen kovászos kenyeret, csokoládétortát és hasonló finomságokat, és töltsön el varázslatos pillanatokat a szeretteivel.

undefined

Gyerünk sütni!

Tökéletes eredmények gyorsan és könnyen

Kombinálja a keringő mozgást a megfelelő tartozékkal és sebességgel a mindig tökéletesen egyenletes keverési eredményekért.

undefined

Megosztani való édes és sós receptek

A sütőkészlet tökéletes eredményt garantál, függetlenül attól, hogy sűrű vagy híg a keverék: habverővel, keverővel vagy dagasztóhoroggal.

undefined

Lépjen szintet a sütés világában

Bővítse robotgépét tartozékokkal, hogy még több lehetőséget kínáljon: többek között turmixgépet, húsdarálót, szeletelőt és aprítót.

undefined

Találja meg a konyhájához illő robotgépet

2 éves

nemzetközi garancia

15 éves

javíthatóság tisztességes áron

30 napos

áruvisszaküldési jog

2–3 napon

belüli szállítás

Egyetlen tojást is felver

A Flex Whisk habverőnk a keverés és habverés tökéletes eszköze. A szabadalmaztatott „kaparó” hatásnak köszönhetően mindent egyenletes elkever vagy felver a tálban, egyetlen tojásfehérje felverése mindössze 60 másodperc.

undefined

Hasznos és praktikus kiegészítők konyhai gépekhez

Hozza ki a maximumot a konyhai gépéből a hozzá tervezett kiegészítőkkel és alkatrészekkel. A keverőtálaktól a keverőlapátokig válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő termékeket.

undefined