undefined

Rólunk

A Tefal több mint 60 éve az Ön oldalán áll, és az Ön élete által inspirált zseniális megoldásokat kínálja. Az 50-es években megalkotott első tapadásmentes serpenyőtől kezdve a teljes edényválasztékon át a kisgépekig, a Tefal minden otthonban, nap mint nap Önnel van.

Ön oldalán, nap mint nap

A mindennapi élet forgatagában nem könnyű teljesen annak szentelni magunkat, ami igazán számít: értékes, felejthetetlen pillanatokat tölteni hozzátartozóinkkal. A Tefalnál hiszünk abban, hogy megérdemel egy nyüzsgő, korlátoktól mentes otthont. Ezért mindent megteszünk, hogy segítsünk Önnek és megkönnyítsük mindennapi életét. Innovatív és ötletes megoldásokat fejlesztünk, amelyek minimális idő és erőfeszítés mellett biztosítják a sikeres eredményeket. Termékeinket életbiztos technológiákkal tervezték, legyen szó főzésről, textíliákról való gondoskodásról vagy az otthon tisztán és frissen tartásáról. Több mint 60 éve állunk az Ön oldalán konyhájában, nappalijában, otthonában... Így Ön és szerettei zökkenőmentesen haladhassanak egy kellemesebb, élvezetesebb mindennapi élet felé.

undefined

A Tefal egy Groupe SEB márka

A Groupe SEB világszerte a háztartási kisgépek referenciája a…

33 000

alkalmazott

undefined

40

ipari telephely

undefined

>150

működési ország

undefined

12

termék eladva másodpercenként

undefined

Minden, amit a Tefalról tudni kell

Fedezze fel szakértelmünket, csapatainkat, értékeinket… amelyek sima utat biztosítanak egy élettel teli otthonhoz.

undefined
undefined

Kötelezettségeink

Fedezze fel kezdeményezéseinket, amelyek célja környezeti lábnyomunk csökkentése és egy élénkebb társadalom felépítése, ahol mindenki képes időt szánni olyan fontos dolgokra, amelyek összehoznak bennünket.

undefined

Történetünk

A Tefal ízletes története

Merüljön el múltunkban, és élje át azokat a jelentős eseményeket, amelyek a márkánkat és az innovációkat eredményezték.

Menjünk egy kicsit tovább…

Tudta?

A Tefal egy Groupe SEB márka, a háztartási kisgépek globális etalonja.

undefined

Ossza meg velünk ötleteit

Feltalálói közösségünkhöz való csatlakozással

A Groupe SEB minden évben több mint 250 új terméket dob piacra. A folyamatos innovációt egyedülálló kutatási és fejlesztési csapataink, de a „nyílt innovációs” megközelítésünk is lehetővé teszi. Fedezze fel most azoknak az embereknek szentelt web oldalunkat, akik csatlakozni szeretnének ehhez a közösséghez.

undefined