Kenyérpirítók

Semmi sem jobb, mint egy pár szelet meleg pirítós, és a pirítóink kényelmessé teszik az elkészítését. Akár egy, akár két kiadós szelet kenyérre vágyik, akár vacsorához szeretne kenyeret melegíteni vagy fagyasztott gofrit szeretne felolvasztani a gyerekeknek – a ropogós kényelem ígérete ott van a keze ügyében. A kis kenyérpirítóktól az extra széles rekeszekig.

undefined

Beleszeret a Tefal kenyérpirítóba

Időtakarékos

Nagyszerű elfoglalt emberek és családok számára... Csak fogjon néhány szelet kenyeret és egy kis pástétomot, és máris kész mindenki meleg, laktató reggelije.

undefined

Kényelmes használat, könnyű tisztítás

Ha nem csupán kenyeret szeretne újramelegíteni, minden ízléshez megtalálhatja a megfelelő beállítást. A könnyen tisztítható kivitel biztosítja a morzsamentes pultot.

undefined

Nem csak reggelihez

Ma este nincs ideje főzni? Dobjon be néhány zsemlét a kenyérpirítóba! Amíg ropogósra sülnek, tálaljon fel némi kiadós feltétet, emelje ki a zsemléket, és fogyassza!

undefined

2 éves

nemzetközi garancia

15 éves

javíthatóság tisztességes áron

30 napos

áruvisszaküldési jog

2–3 napon

belüli szállítás

Hasznos és praktikus kiegészítők kenyérpirítókhoz

Hozza ki a maximumot a kenyérpirítójából a hozzá tervezett kiegészítőkkel és alkatrészekkel. Csak böngésszen kínálatunkban, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő termékeket.

undefined