Joghurtban és rozmaringban pácolt csirkefelsőcombok
- Teljes idő 4 óra 10 perc
- 10 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 4 óra
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
4 db csirkefelsőcombok
250 g natúr joghurt
2 kan. rozmaring
3 kan. Dijoni mustár
4 szegf. fokhagymagerezd
só
bors
Előkészítés
Lépés 1 /2
Keverje össze a joghurtot mustárral, rozmaringgal, fokhagymával, sóval és borssal. Öntse a keveréket a csirkefelsőcombokra és hagyja állni a hűtőben legalább 4 óráig.
Lépés 2 /2
Kapcsolja be a grillsütőt. Válassza ki a Csirkemell programot, majd nyomja meg az OK gombot. Egy kevés olajjal kenje be a lapokat. Miután a grill felforrósodott, helyezze rá a csirkecombokat és csukja le a fedőt. Süsse a csirkecombokat ízlés szerinti ideig.