Elektromos grill Tefal OptiGrill Elite GC750D30 Ezüst/Fekete

Ref.: GC750D30

Értékesíti : Tefal Shop

Kiváló grillezési eredmények a véres sültektől kezdve egészen a jól átsültekig 

 • Olyan, mint egy profi grillsütő:  Ez az asztali grill intelligens módon megméri a hús vastagságát és figyelembe veszi a húsdarabok számát a sütés paramétereinek a beállításához, amelyet automatikusan elvégez
 • Fedezze fel az elektromos grillsütőgond nélküli használatának az élményét: Az intuitív grillező asszisztens lépésről lépésre vezeti Önt a grillezésnél, ami csupán karnyújtásnyira van Öntől: így tudja, hogy mikor kell hozzáadnia és kivennie a húst, vagy mikor marad véres, közepesen-, vagy jól átsült
 • Az éttermivel felérő pirítás: a gyors sütés funkció tökéletes pirítást tesz lehetővé
Fedezze fel az összes funkciót

85 000 Ft

Készleten

|Szállítási idő 2-től 3 napig

 • undefined

  Biztonságos fizetés

 • undefined

  Ingyenes szállítás 18 000 Ft feletti megrendelések esetén

 • undefined

  Ingyenes visszaküldés 30 napig

Szolgáltatások és garanciák

 • 2 év garanciát tartalmaz
 • Hivatalos ügyfélszolgálat
 • 15 évig javítható termékek

Intelligens elektromos beltéri OptiGrill grillsütő: Kiváló grillezési eredmények

Grillezzen ezzel a beltéri grillezővel profi módon és szerezzen örömet a szeretteinek azzal, hogy a húst oly módon készíti el, ahogyan azt szeretik - a vérestől kezdődően a jól átsült szintig Szabadalmaztatott intelligens elektromos technológiával felszerelt OptiGrill asztali grillező: az alapanyagok vastagságának megfelelően automatikusan beállítja a grillezés paramétereit. Ezáltal tökéletes grillezési eredményeket ér el. Fedezze fel a beltéri elektromos grillsütőhasználatának az élményét: Az intuitív grillező asszisztens lépésről lépésre vezeti Önt a grillezésnél, ami csupán karnyújtásnyira van Öntől: így tudja, hogy mikor kell hozzáadnia és kivennie a húst, vagy mikor marad véres (rare), közepesen átsült (medium) vagy jól átsült (well-done). A OptiGrill Elite grillező erős sütés funkciójának segítségével kiváló pirítás is végezhető. A hús tökéletesen megpirul a grillsütőben, éttermivel felérő minőségben. Használja a végtelen lehetőségeket minden nap az elektromos grillsütőáltal kínált 12 automatikus programnak köszönhetően. A vörös húsok elkészítésén kívül könnyedén megbirkózik a csirke-, hal-, zöldség- és egyéb alapanyagok grillezésével is, amelyeket grillezés közben egyáltalán nem szükséges felügyelnie. Ezzel együtt használhatja a „Snacking & Baking“ funkciót, amely a grillsütőt olyan édes vagy sós ételek sütőjére változtatja át, mint a pizza, vagy a különböző kalácsok. Élvezze a grillsütő egyedi, gondtalan használatát a mosogatógépben való tisztítás lehetőségének köszönhetően. Az OptiGrill Elite receptkönyvet és My Tefal alkalmazást is kínál a végtelenül sok sütési és főzési lehetőséghez.

undefined

A(z) Elektromos grill Tefal OptiGrill Elite GC750D30 Ezüst/Fekete előnyei

Élvezze a tökéletes grillezési eredményeket

Grillezzen mindig sikerrel ezzel a beltéri grillezővel és szerezzen örömet a szeretteinek azzal, hogy a húst oly módon készíti el, ahogyan azt szeretik - a vérestől a jól átsült szintig. A grillsütő intelligens funkciója megméri a hús vastagságát és figyelembe veszi a húsdarabok számát a sütési idő automatikus beállításához. 

undefined

A gondtalan grillezés élménye

Az intuitív grillező asszisztens új kezelőfelülete lépésről lépésre vezeti Önt a grillezésnél, ami csupán karnyújtásnyira van Öntől: így tudja, hogy a hús mikor van kész, és hogy az elkészítése véres, közepesen-, vagy jól átsült szintű. 

undefined

Az éttermihez hasonló pirítás

 A gyors sütés funkcióval élvezze a tökéletesen pirított húst. A lécsöpögtető tálca és a levehető tapadásmentes lapok mosogatógépben elmoshatók.

undefined

Élvezze naponta a végtelen lehetőségeket

12 automatikus program vörös húsok, csirkehús, zöldség és még további élelmiszerek felügyelet nélküli grillezéséhez, tökéletes grillezési eredményekkel.

Készítsen finom burgereket családi grillezéseken, akár még a nyár beköszönte előtt. 

undefined

Nyerjen naponta új ihletet

Több receptet tartalmazó könyv az OptiGrill sütőhöz minden évszakban történő grillezéshez. 

undefined

Búcsúzzon el a tisztítás közbeni erőlködéstől  

A lécsöpögtető tálca és a levehető tapadásmentes lapok mosogatógépben elmoshatók. 

undefined

Vacsorázzunk együtt

Magyarországon egyre kevesebb család ül össze, hogy együtt vacsorázzanak. Ez a fontos társadalmi rítus sajnos kezdi elveszíteni a népszerűségét. Ennek oka legtöbb esetben az idő- és gyorsfőzéshez való tudás hiányában keresendő. A közös vacsorát vagy elnapoljuk, vagy egyből kihagyjuk.

undefined

Az Ön készlete Elektromos grill Tefal OptiGrill Elite GC750D30 Ezüst/Fekete

A csomag tartalmazza:

 • Elektromos grill TEFAL OPTIGRILL ELITE XL GC760D
 • Használati utasítás
undefined

16 automatikus program

Az intelligens grillezést az automatikus programok is megkönnyítik. A Tefal Optigrill Elite XL GC760D készülékben ezekből akár 16 is lehet! Segítségükkel az ételek széles választékát készítheti el. Az automatikus programok között vannak programok baromfi, marhahús, hamburger, panini, zöldségek, bárányhús és még sok más program.

undefined

Intuitív grillezés

Az érintőpanel világos és könnyen kezelhető. Még egyszerűbbé teszi a Tefal Optigrillel való munkát. A kijelzőn leolvashatja a legfontosabb információkat az intelligens grillasszisztensről.

Az XL felületnek köszönhetően az ételek elkészítése egyszerre akár 8 személy számára is gyors és egyszerű.

undefined

Pótalkatrészek, tartozékok és kapcsolódó szolgáltatások

GYIK