Csirkecombok joghurtos és rozmaringos pácban
- Teljes idő 4 óra 10 perc
- 10 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 4 óra
Hűtés
Összetevők
6 személy
6 db Csirkecombok
375 g Fehér joghurt
3 kan. Rozmaring
4.5 kan. Dijoni mustár
6 szegf. Fokhagymagerezd
Só
Bors
Előkészítés
Lépés 1 /2
Keverje össze a joghurtot, a mustárt, a rozmaringot, a fokhagymát, a sót és a borsot. Öntse a keveréket a csirkecombokra, és hagyja pácolódni a hűtőszekrényben 4 órán át.
Lépés 2 /2
Kapcsolja be a grillt. Válassza a CSIRKEMELL programot, és nyomja meg az OK gombot. Kenje be a grill-lapokat egy kevés olajjal. A készülék előmelegítése után tegye a csirkecombokat a grillre, és zárja le a grillt. Grillezze a csirkecombokat ízlés szerint.