Pácolt hasaalja steak lime-mal és korianderrel
- Teljes idő 4 óra 15 perc
- 15 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 4 óra
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
1 db hasaalja steak
1 koriander
50 ml citromlé
2 kan. növényi olaj
6 szegf. fokhagymagerezd
2 db újhagyma
1 db csilicsilipaprika
0.5 kan. őrölt kömény
0.5 kan. só
Előkészítés
Lépés 1 /4
Keverje össze a koriandert, a lime-levet, az olajat, a fokhagymát, a csilit, a sót és a köményt, amíg a keverék homogén nem lesz. Forgassa bele a hasaalja steakeket a keverékbe. Tegye be őket a hűtőbe, és hagyja pácolódni legalább 4 órán át.
Lépés 2 /4
Vegye ki a húst a hűtőből és dobja ki a pác nagy részét.
Lépés 3 /4
Kapcsolja be a grillsütőt. Válassza ki a Steak / Vörös hús programot, majd nyomja meg az OK gombot. Miután a grill felforrósodott, helyezze rá a húst és csukja le a fedőt. Süsse őket ízlés szerint: véresre, közepesen átsültre vagy jól átsültre.
Lépés 4 /4
Tegye a húst egy vágódeszkára és hagyja 5 percig hűlni, mielőtt felvágná.