Grillezett marhahús (picanha) chimichurri mártással
- Teljes idő 10 perc
- 10 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
6 személy
500 g Hátszínszelet csíkokra vágva
Olívaolaj
só
1.5 Újhagyma, apróra kockázva
2 Fokhagyma, apróra vágva
2 kan. Petrezselyem
2 kan. Oregánó
1 Pirospaprika, apróra vágva
2 kan. vörös borecet
0.5 Lime (lé)
12 cl Olívaolaj
Só
Előkészítés
Lépés 1 /4
A mártás elkészítéséhez keverje össze az összes hozzávalót egy közepes méretű edényben. A húst sózza és borsozza, majd olajozza be.
Lépés 2 /4
Kapcsolja be az OptiGrillt. Válassza a „Vörös hús” programot, majd nyomja meg az OK gombot. Amint az előmelegítés befejeződött, tegye a marhahúst a grillre, és zárja le. Süsse, amíg a jelzőfény pirosra nem vált.
Lépés 3 /4
Ha a hús megsült, vékonyan szeletelje fel, és tegye egy tálra. Kanalazza rá a chimichurri szószt.
Lépés 4 /4
Fogyassza melegében.