Sárga sárgarépa carbonara
- Teljes idő 17 perc
- 15 perc
Előkészítés - 2 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
250 g Sárgarépa
4 Tojás
4 kan. Főzőtejszín
150 g Bacon
4 Fürjtojás
Parmezán
Só, paprika
Tartozékok
Fazék/lábas Serpenyő
Előkészítés
Lépés 1 /6
Hámozóval készítsen sárgatagliole-t úgy, hogy hosszában lereszeli a sárgarépát.
Lépés 2 /6
Készítse el a szószt: verjen fel két tojást tejföllel egy tálban. Ízesítse.
Lépés 3 /6
Süsse meg a szalonnát egy serpenyőben.
Lépés 4 /6
Töltse meg a pörköltfazekat vízzel. Forralja fel a vizet, adjon hozzá egy csipet sót, és főzze a sárgarépát 2 percig. Szűrje le.
Lépés 5 /6
Öntse a tagliatelle-t a szószos tálba, adja hozzá a szalonnát, és keverje össze.
Lépés 6 /6
Tálalja fürjtojással és parmezánnal.