Sárgarépa és kömény terrine
- Teljes idő 45 perc
- 20 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (3)
Összetevők
4 személy
150 g Frissen reszelt sárgarépa
40 g Friss sajt
30 g Tahini
1 kan. Őrölt kömény
2 Tojás
6 cl Tej
60 g Szeletelt szendvicskenyér, kockára vágva
1 kan. Pirított szezámmag
Só, bors
Tartozékok
8 darabos üvegszett
Előkészítés
Lépés 1 /6
Egy edényben keverjük össze a reszelt sárgarépát a friss sajttal és a tahinivel.
Lépés 2 /6
Ízesítsük őrölt köménnyel, sóval és borssal ízlés szerint.
Lépés 3 /6
Keverjük hozzá a tejjel felvert tojásokat a sárgarépa keverékhez.
Lépés 4 /6
Adjuk hozzá a kockára vágott szeletelt kenyeret és keverjük jól össze, hogy a kenyér teljesen átitatódjon a keverékkel.
Lépés 5 /6
Osszuk el a keveréket a poharak között. Szórjuk meg a poharakat pirított szezámmaggal.
Lépés 6 /6
Helyezzük az edényeket fedő nélkül a készülékbe. Indítsuk el a főzési folyamatot.