Grillezett camembert karamellizált hagymával
- Teljes idő 20 perc
- 12 perc
Előkészítés - 8 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
2 db Sajt
1 db Vöröshagyma
1 szegf. Fokhagyma
1 kanálnyi Nádcukor
2 kanál Olaj
0.5 kanálnyi Füstölt paprika
0.5 kanálnyi Szárított kakukkfű
1 csip. Kömény
Só
Bors
Tartozékok
Sütőlemez Sütőlemez XL
Előkészítés
Lépés 1 /6
Szeleteljük vékonyra a hagymát és a fokhagymát.
Lépés 2 /6
Melegítsük fel az OptiGrillt, és pirítsuk meg a hagymát olajon, amíg megpuhul (kb. 5 percig). Ezután adjuk hozzá a nádcukrot, és hagyjuk a hagymát karamellizálódni. Ezután adjuk hozzá a fokhagymaszeleteket, süssük még egy percig, majd tegyük félre.
Lépés 3 /6
Készítsük el a camemberthez a pácot: az olaj, a füstölt paprika, a szárított kakukkfű, az őrölt kömény, a só és a bors összekeverésével.
Lépés 4 /6
Ezután tépjünk le egy négyzet alakú fóliát, helyezzük a camembert-t a közepére, és kenjük meg vastagon a páccal. Ezután adjuk hozzá a karamellizált hagymát és fokhagymát, és csomagoljuk be rendesen.
Lépés 5 /6
Helyezzük a becsomagolt camembert sajtot az OptiGrill tálcára, amelyet azonnal le is zárhatunk körülbelül 2-3 percre.
Lépés 6 /6
Ezután vegyük ki az Optigrillből, csomagoljuk ki a fóliából, és tálaljuk - péksüteményekkel, zöldségekkel vagy valamilyen különleges szósszal. Jó étvágyat!
