Kenyér csónak karamellizált hagymával, szalonnával és cheddarral
- Teljes idő 40 perc
- 15 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
8 Kis előre sütött zsemle
6 szel. Szalonna, kockára vágva
4 Tojás
4 kan. Tejszín
125 g Kockára vágott mozzarella
1 Vöröshagyma, meghámozva és apróra vágva
6 szál. Apróra vágott metélőhagyma
1 kan. Olívaolaj
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /7
Melegítse elő a sütőt 180°C-ra.
Lépés 2 /7
Melegítse fel a serpenyőt közepes hőfokon, és várjon, amíg a Thermo-Signal teljesen pirossá válik, mielőtt hozzáadná az összetevőket.
Lépés 3 /7
Öntse bele az olívaolajat, és pirítsa meg a vöröshagyma felét közepes lángon 5 percig. A serpenyőt tegye félre későbbre.
Lépés 4 /7
Süsse meg a zsemléket a csomagoláson található utasítások szerint. Verje fel a tojásokat és a tejszínt egy tálban. Ízesítse sóval és borssal.
Lépés 5 /7
Vágja le minden cipó tetejét, és vájja ki a belsejét. Helyezze a kenyereket a még olajos serpenyőbe. Öntse bele a tejszínes/tojásos keveréket minden cipóba, majd ossza el rajta a hagymát, a szalonnát és a mozzarellát.
Lépés 6 /7
Tegye a sütőbe, és távolítsa el az Ingenio fogantyút. Süsse 15 percig.
Lépés 7 /7
Tálalja a maradék vöröshagymával és metélőhagymával.