Karamellizált sertéshús
- Teljes idő 38 perc
- 15 perc
Előkészítés - 18 perc
Főzés - 5 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
2 kan. Olíva olaj
600 g Sertés szűz
1 kan. Friss gyömbér
2 Hagyma
2 szegf. Fokhagyma gerezd
2 kan. Méz
6 kan. Szójaszósz
10 cl Víz
2 kan. Koriander
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /9
Készítsük elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /9
Tegyük a kanalat az edénybe.
Lépés 3 /9
Öntsünk olajat a serpenyőbe.
Lépés 4 /9
Adja hozzá a sertéshús csíkokat, a gyömbért, a hagymát és a fokhagymát. Süssük 6 percig. A keveréket egyenletesen oszlassuk el az edényben.
Lépés 5 /9
Adjuk hozzá a mézet és a szójaszószt, és pirítsuk 2 percig.
Lépés 6 /9
Adjuk hozzá a vizet, és pirítsuk 7 percig.
Lépés 7 /9
Kézi forrólevegős sütési mód.
Lépés 8 /9
Vegyük ki a karamellizált sertéshúst az edényből, és tálalás előtt pihentessük 5 percig.
Lépés 9 /9
Szórjuk meg korianderrel.