Óriási csokoládés és pekándiós süti
- Teljes idő 35 perc
- 10 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
0.5 kan. Sütőpor
250 g Liszt
150 g Sótlan vaj
150 g Nádcukor
2 csip. Fleur de sel
1 Felvert tojás
60 g Tört pekándió
60 g Apró csokoládédarabkák
Tartozékok
Ingenio edények és serpenyők
Előkészítés
Lépés 1 /6
Győződjön meg róla, hogy eltávolíta az Ingenio fogantyút, amikor sütőben használja az edényeket.
Lépés 2 /6
Keverje össze az élesztőt a liszttel. Helyezze el a sütőpapírt a sütőtálcán. Melegítse elő a sütőt 180 °C-ra.
Lépés 3 /6
Melegítsen fel egy serpenyőt, és várjon, amíg a Thermal-Signal teljesen egyszínű piros nem lesz. Olvassza meg a vajat. Adja hozzá a cukrot és a fleur de selt. Keverje össze.
Lépés 4 /6
Finoman Verje fel a tojást, és adja hozzá a vajhoz, cukorhoz és fleur de selhez. Keverje össze habverővel, hogy egy sűrű masszát kapjon. Három lépésben adja hozzá a lisztes- és élesztős keverékhez, és keverje össze fakanállal.
Lépés 5 /6
Helyezze a masszát a sütőtálcára. Formázzon belőle egy nagy, kör alakú lapot. Szórja rá a pekándiót és a csokoládédarabkákat, majd nyomkodja bele a tésztába. Süsse 20 percig, és figyelje a süti barnulását.
Lépés 6 /6
Helyezze a sütit egy tálalótálra, és melegen tálalja.