Csokoládés pekándiós brownie
- Teljes idő 1 óra
- 30 perc
Előkészítés - 30 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
175 g Vaj
200 g Étcsokoládé
2 Tojás
120 g Cukor
2 csip. Só
120 g Fehér liszt
2 kan. Kakaó
1 kan. Sütőpor
30 g Pekándió
Tartozékok
Flex habverő
Előkészítés
Lépés 1 /11
Melegítse elő a sütőt statikusan 170 fokra.
Lépés 2 /11
Egy külön tálban olvassza fel a vajat és a csokoládét a mikrohullámú sütőben kb. 2 percig.
Lépés 3 /11
Tegye a gép táljába a tojásokat és a cukrot, majd nyomja le a „Start” gombot. A program végén egy habos keveréket kell kapnia.
Lépés 4 /11
Egy külön tálban mérje le és szitálja össze a lisztet, a kakaót, a sót és a sütőport.
Lépés 5 /11
Nyomja le a „Start” gombot, és a gép táljába adja hozzá a lisztkeveréket, miközben a program fut.
Lépés 6 /11
Adja hozzá a gép táljához az előző hozzávalókkal együtt a csokoládét és az olvasztott vajat, majd nyomja le a „Start” gombot.
Lépés 7 /11
A pekándiót késsel aprítsa fel.
Lépés 8 /11
A gép táljába lassan, spatula segítségével adja hozzá az apróra vágott pekándiót.
Lépés 9 /11
Készítsen elő egy tepsit vajjal és liszttel.
Lépés 10 /11
Öntse a keveréket az előkészített tepsibe, és süsse 30 percig 170 fokon.
Lépés 11 /11
Hagyja a brownie-t kihűlni, és porcukorral megszórva tálalja.
