Krémes vegán édesburgonya leves
- Teljes idő 5 perc
- 5 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
4 személy
1 Édesburgonya (kb. 500 g)
1 Sárgarépa (kb. 100 g)
1 Vöröshagyma
2 kan. Olívaolaj
1 l Víz
250 g Kókusztej
250 g Főzővíz
0.5 Gránátalma
Spenótlevelek
Előkészítés
Lépés 1 /5
Hámozza meg és vágja nagy kockákra az édesburgonyát, a sárgarépát és a vöröshagymát.
Lépés 2 /5
Egy serpenyőben süsse meg az olívaolajjal. Amikor jól megpirult, adjon hozzá 1 liter vizet, és főzze 20 percig.
Lépés 3 /5
A főtt zöldségeket szedje lyukacsos kanállal a turmixgép táljába, és adja hozzá a 250 ml főzővizet. Adja hozzá a kókusztejet is.
Lépés 4 /5
Zárja le a fedelet, és állítsa a manuális programot a maximális sebességre 1 perc és 30 másodperc időtartamra. Indítsa el a programot.
Lépés 5 /5
Forrón tálalja, gránátalmamaggal és spenótlevelekkel díszítve.