Krémes indiai paradicsomleves
- Teljes idő 30 perc
- 5 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (1)
Összetevők
2 személy
300 g Paradicsom
1 Kis vöröshagyma
1 szegf. Fokhagyma
1 kan. Olívaolaj
0.5 kan. Köménymag
1 csip. Csili pehely
1 kan. Őrölt görögszéna
20 cl Zöldségleves alaplé
25 cl Tejszín
1 marék Aprított koriander
Előkészítés
Lépés 1 /4
Mossa meg, és vágja negyedekbe a paradicsomokat. Hámozza meg a vöröshagymát, és vágja negyedekbe. Hámozza meg a fokhagymagerezdet.
Lépés 2 /4
Tegye az olívaolajat, paradicsomokat, vöröshagymát, fokhagymát, köménymagokat, csilipelyheket, görögszéna port és zöldségleves alaplét a turmixgép táljába. Zárja le a fedelet, majd állítsa be a SIMA LEVES programot 25 percre. Indítsa el a programot.
Lépés 3 /4
Vegye le a fedelet, majd adja hozzá a creme fraiche-t és a koriandert. Zárja le a fedelet, majd állítsa a BLEND programot 5-ös sebességre 30 másodpercre. Indítsa el a programot.
Lépés 4 /4
Élvezze a levest naan kenyérrel.