Ropogós grillezett spárga
- Teljes idő 33 perc
- 25 perc
Előkészítés - 8 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
1.5 kan. Mustár
8 kan. Olívaolaj
4 cl Víz
0.75 citromhéj Citrom
1.5 szegf. Fokhagyma
1.5 kan. Kapribogyó
4.5 filé Szardellafilé
36 Spárga szárak
3 kan. Olívaolaj
Só
1.5 kan. Kapribogyó
1.5 kan. Bazsalikom, apróra vágva
Előkészítés
Lépés 1 /4
Egy kis késsel távolítsa el a spárga „pikkelyeit”. Vágja le az alsó részeket a legkeményebb részek eltávolítása érdekében. Öntsön olajat és sót a tányéron lévő spárgára.
Lépés 2 /4
Zárja be a grillt, és kapcsolja be. Automatikusan kiválasztásra kerül a kézi program. Az M gombbal válassza ki a Narancssárga színbeállítást, majd nyomja meg az OK gombot. Miután előmelegítette, tegye a spárga felét a grillre, és grillezze 4 percig. Tegye a sült spárgát egy tányérra, és grillezze meg a maradék spárgát.
Lépés 3 /4
Egy kisebb turmixgép táljában keverje össze a mártáshoz szükséges összes hozzávalót, és turmixolja simára.
Lépés 4 /4
Öntse a mártást a grillezett spárgára, és fűszerezze kapribogyóval és bazsalikomlevéllel. Azonnal tálalja.