Grillezett spárga
- Teljes idő 35 perc
- 10 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
3 csomó Spárga
3 kan. Olívaolaj
1.5 kan. Fokhagymapor
90 g Reszelt parmezán
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /4
Mossa meg a spárgát és vágja le a szárak végét. Egy nagy tálban keverje össze a spárgát olívaolajjal, fokhagymával és parmezánnal. Ízesítse sóval és borssal.
Lépés 2 /4
Helyezze a spárgát a sütőlappal ellátott készülékbe. Indítsa el a főzési folyamatot.
Lépés 3 /4
A sütési idő felénél keverje meg a spárgát.
Lépés 4 /4
Ellenőrizze, hogy a spárga jól átsült-e, szükség esetén süsse még pár percig.
