Ropogós sous-vide zöld spárga
- Teljes idő 45 perc
- 15 perc
Előkészítés - 30 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
500 g Zöld spárga
50 g Vaj
2 Fokhagyma
4 szál. Kakukkfű
40 g Parmezán
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /7
Öntse a 4 liter vizet a tálba. Helyezze a tasakokat a vízbe.
Lépés 2 /7
Főzze elmerített vákuumban.
Lépés 3 /7
Vegye ki a tasakot, és nyissa ki. Tálalja melegen vagy hidegen, parmezán forgácsokkal.
Lépés 4 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 5 /7
Fűszerezze a spárgát sóval.
Lépés 6 /7
Helyezze a spárgát egyenletesen egy sous-vide főzőtasakba.
Lépés 7 /7
Adja hozzá a maradék hozzávalókat, a parmezán kivételével. Helyezze a keveréket egy sous-vide tasakba.