Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Ricotta és paprika terrine

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 20 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    5 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

2 személy

  • 30 g Genovai pesto vagy piros pesto

  • 200 g Ricotta

  • 2 Paprika (piros, zöld, sárga) meghámozva, hosszú csíkokra vágva

  • 2 Hideg vízbe áztatott zselatinlapok

  • 5 cl Tej

  • Só, bors

Előkészítés

Lépés 1 /9

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 30g Genovai pesto vagy piros pesto
  • 200g Ricotta
  • 2 Paprika (piros, zöld, sárga) meghámozva, hosszú csíkokra vágva
  • 2 Hideg vízbe áztatott zselatinlapok
  • 5cl Tej
  • Só, bors

Lépés 2 /9

Hámozza meg, magozza ki, és vágja a paprikákat vékony szeletekre.

  • 2 Paprika (piros, zöld, sárga) meghámozva, hosszú csíkokra vágva

Lépés 3 /9

Áztassa a zselatint hideg vízbe.

  • 2 Hideg vízbe áztatott zselatinlapok

Lépés 4 /9

Öntse az olajat a főzőedénybe. Pirítsa meg a paprikákat minden oldalon.

Lépés 5 /9

Vegye ki. Öntsön 20 cl vizet a főzőedénybe. Helyezze a paprikákat a gőzkosárba, azt pedig a főzőedénybe.

Lépés 6 /9

Nyomás alatti főzés.

Lépés 7 /9

Fogja le a paprikákat. Öblítse el a főzőedényt.

Lépés 8 /9

Fűszerezze a ricottát pestoval, sóval és borssal. Öntse a tejet a főzőedénybe. Adja hozzá a leszűrt zselatint. Amikor megolvadt, adja hozzá a ricottát.

  • 30g Genovai pesto vagy piros pesto
  • 200g Ricotta
  • 2 Hideg vízbe áztatott zselatinlapok
  • 5cl Tej
  • Só, bors

Lépés 9 /9

Rétegezze egymásra a ricottát, valamint a paprikát. Hűtse 12 órán keresztül, mielőtt kiveszi a formából, és tálalja.