Fésűkagyló és fűszeres terrine
- Teljes idő 33 perc
- 20 perc
Előkészítés - 13 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Fekete Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ CY851130 Fehér Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Fekete Cook4me+ CY851130 Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
180 g Fésűkagyló, kockára vágva (vagy babérkagyló)
180 g Fehér hal
45 g Zsemlemorzsa
12 cl Főzőtejszín
3 Tojásfehérje
1 kan. Petrezselyem, megmosva és aprítva
2 kan. Kapor, megmosva és aprítva
Só
Enyhe csilipaprika por
Vaj a tégelyek kikenéséhez
Tartozékok
8 darabos üvegszett 6 db-os befőttesüveg szett
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Turmixolja össze a halat, zsemlemorzsát, tejszínt, tojásfehérjét, petrezselymet, kaprot, sót, paprikát és csilit. Adja hozzá a fésűkagylót a turmixolás kihagyásával.
Lépés 3 /5
Ossza szét a kivajazott tégelyekben. Tegye rá a fedőt, és helyezze őket egy serpenyőbe 250 ml vízzel.
Lépés 4 /5
Főzze nyomás alatt.
Lépés 5 /5
Fogyasztás előtt hűtse legalább 2 órán át.