Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Fésűkagyló és fűszeres terrine

ratings.0

- /5 -

  • Teljes idő 33 perc
  • Előkészítés
    20 perc
  • Főzés
    13 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

6 személy

  • 180 g Fésűkagyló, kockára vágva (vagy babérkagyló)

  • 180 g Fehér hal

  • 45 g Zsemlemorzsa

  • 12 cl Főzőtejszín

  • 3 Tojásfehérje

  • 1 kan. Petrezselyem, megmosva és aprítva

  • 2 kan. Kapor, megmosva és aprítva

  • Enyhe csilipaprika por

  • Vaj a tégelyek kikenéséhez

Tartozékok

  • 8 darabos üvegszett
    8 darabos üvegszett
  • 6 db-os befőttesüveg szett
    6 db-os befőttesüveg szett

Előkészítés

Lépés 1 /5

Készítse elő a hozzávalókat.

Lépés 2 /5

Turmixolja össze a halat, zsemlemorzsát, tejszínt, tojásfehérjét, petrezselymet, kaprot, sót, paprikát és csilit. Adja hozzá a fésűkagylót a turmixolás kihagyásával.

Lépés 3 /5

Ossza szét a kivajazott tégelyekben. Tegye rá a fedőt, és helyezze őket egy serpenyőbe 250 ml vízzel.

Lépés 4 /5

Főzze nyomás alatt.

Lépés 5 /5

Fogyasztás előtt hűtse legalább 2 órán át.