Paprikás, fetás mártás
- Teljes idő 28 perc
- 20 perc
Előkészítés - 8 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Összetevők
2 személy
100 g Piros paprika, mag nélkül
40 g Natúr feta
40 g Hámozott dió
1 Fokhagyma, hámozva, csíra nélkül
5 csepp. Tabasco©
2 kan. Olívaolaj
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /4
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /4
Vágja fel a paprikát. Szedje ki a magjait és a csumáját. Párolja 200 ml vízzel az edényben.
Lépés 3 /4
Főzési idő: 8 perc
Lépés 4 /4
Húzza le a héját. Turmixolja finomra a többi hozzávalóval.