Párolt lazac cukkinivel, fokhagymával és citrommal
- Teljes idő 1 óra 15 perc
- 15 perc
Előkészítés - 1 óra
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
50 g Görög stílusú joghurt
0.5 kan. Majonéz
1 kan. almabor ecet
0.5 kan. Apróra vágott bazsalikom
200 g Nyers cékla
15 g Darált diószem
15 g Mazsola
0.5 szelet Mogyoróhagyma
1 kan. Finomra vágott metélőhagyma
1 Fokhagyma
50 g Feta
Tartozékok
Gőz kosár
Előkészítés
Lépés 1 /6
Öntsön 250 ml vizet a tálba. Tegye a kosarat a helyére.
Lépés 2 /6
Főzze erős gőzön.
Lépés 3 /6
Hagyja kihűlni a céklát. Keverje össze a szósszal és a többi hozzávalóval. Tálalja frissen.
Lépés 4 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 5 /6
Egy keverőtálban keverje össze a joghurtot, majonézt, ecetet és bazsalikomot. Tegye félre a hűtőbe.
Lépés 6 /6
Helyezze a céklát a gőzkosárba.