Marhahús lencsével és citrommal
- Teljes idő 1 óra
- 30 perc
Előkészítés - 30 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
600 g Pörköltnek való marhahús, apróra kockázva (lapocka vagy lábszár)
200 g Sárga lencse (30 percen át forró vízben áztatva)
2 Hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve
2 kan. Paradicsompüré
1 Kandírozott citrom (húsa nélkül, vékonyra szeletelve)
0.66 kan. Kurkuma
1 kan. Őrölt fahéj
4 Szárított babérlevél
450 ml Víz
2 kan. Növényi olaj
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Töltsön olajat az edénybe.
Lépés 3 /6
Tegye bele a hagymát, és párolja üvegesre. Fűszerezze. Keverje és főzze 1 percig.
Lépés 4 /6
Adja hozzá a többi alapanyagot. Sózza, borsozza. Alaposan keverje össze.
Lépés 5 /6
Főzési idő: 30 perc
Lépés 6 /6
Tálalja.