Lazac és kelbimbó
- Teljes idő 50 perc
- 10 perc
Előkészítés - 40 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
4 filé Friss vagy felolvasztott lazac
500 g Friss kelbimbó
3 cl Olívaolaj
3 cl Citromlé
3 szegf. Fokhagyma
1 kan. Dijoni mustár
Só, bors
1 kan. Semleges olaj
Tartozékok
Grill Elválasztó
Előkészítés
Lépés 1 /6
A lazacfiléket tisztítsa meg és csontozza ki.
Lépés 2 /6
Tisztítsa meg és vágja le a kelbimbó végeit.
Lépés 3 /6
Tegye az olívaolajat, a citromlevet, a fokhagymát, a mustárt, a sót és a borsot egy tálba, és keverje össze, amíg egy vékony, habos réteg nem jelenik meg a tetején. Adja a mártás felét a kelbimbóhoz, és keverje meg egy nagy kanállal. A maradék mártással kenje meg a lazacot.
Lépés 4 /6
Állítsa a készüléket SYNC üzemmódba, és válassza ki a FISH üzemmódot a P1-hez és a VEGETABLES üzemmódot a P2-hez.
Lépés 5 /6
Helyezze a grilltálcát a készülékbe, és helyezzen a rácsra sütőpapírt. Kenje be olajjal. Tegye be az elválasztót. Az egyik oldalra tegye a kelbimbó felét. Indítsa el a programot. Amikor megszólal az időzítő, adja hozzá a lazacot, és folytassa a sütést.
Lépés 6 /6
Ha a program befejeződött, tegye át a lazacot és a kelbimbót egy tányérra, és ismételje meg az eljárást a második adaggal.