Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Mustárba mártott, grillezett kolbász

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 10 perc
  • Előkészítés
    10 perc
  • Főzés
    0 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

6 személy

  • 700 g Kolbász egy darabban

  • 1 kan. Egész magos mustár

  • 2 Tiszta méz

  • 100 ml Sör

  • 2 Kakukkfűszálak

Előkészítés

Lépés 1 /4

Egy serpenyőbe tegyen mézet, mustárt, kakukkfüvet és sört. Forralja fel. Főzés közben gyakran kevergesse, amíg a kolbász sül.

  • 1kan. Egész magos mustár
  • 2 Tiszta méz
  • 100ml Sör
  • 2 Kakukkfűszálak

Lépés 2 /4

Ha chipolatát süt, tekerje ki a kolbászok közti bőrt, és finoman kezdje el nyomni a tölteléket, hogy egy darab, összeálló kolbászt kapjon. Tekerje fel újra a kolbászt, majd merőlegesen szúrjon bele két fanyársat, amelyek összetartják a kolbászt.

Lépés 3 /4

Kapcsolja be a grillsütőt. Válassza ki a Kolbász programot, majd nyomja meg az OK gombot. Miután az eszköz előmelegedett, helyezze rá a kolbászt és csukja le. Süsse, amíg a sütési fokozat el nem éri a piros színt.

Lépés 4 /4

Tegye a kolbászt egy tányérra és öntse le a mustáros szósszal.