Kolbászos-zöldséges szendvics
- Teljes idő 35 perc
- 15 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
4 személy
4 Olasz kolbászok
250 g Pirospaprika
250 g Zöld paprika
1 Lilahagyma
1 kan. Kakukkfű
1 kan. Olívaolaj
4 kan. Méz
100 g Majonéz
1 kan. Magos mustár
1 kan. Barbecue-szósz
4 Hot dog kiflik
Só, bors
Tartozékok
Sütőlemez
Előkészítés
Lépés 1 /5
Mossa meg és magozza ki a paprikákat, mielőtt felszeletelné őket. Hámozza meg és vágj félbe a hagymákat. Tegye a zöldségeket a tepsitartozékba, adja hozzá a kakukkfüvet, az olívaolajat, a méz 1/4-ét, a sót és a borsot és keverje össze. Rendezze el a kolbászokat, nyomja bele őket a zöldségekbe és lapogassa le a tetejét.
Lépés 2 /5
Bekapcsolás előtt helyezze a tepsitartozékot az OptiGrillbe. Csukja le a grillsütőt és kapcsolja be. Az eszköz automatikusan Kézi üzemmódra áll. Válassza ki a piros sütőfokozatot az M betű megnyomásával, majd nyomja meg az OK gombot. Miután az eszköz előmelegedett, süsse 10 percig. Fordítsa meg a kolbászokat és süsse őket további 5 percig.
Lépés 3 /5
Állítsa az OptiGrillt Komplett fogás állásba. Az oldalsó hőmérséklet-szabályzót állítsa 4-es pozícióba. Hagyja a zöldségeket és a kolbászokat a tepsitartozékban megsülni, közben pirítsa meg 5 perc alatt a kenyérszeleteket a grill-lapon a vágott felükkel lefelé helyezve.
Lépés 4 /5
Keverje össze a majonézt a mustárral, a barbecue-szósszal és a méz 3/4-ével.
Lépés 5 /5
Kenje meg a pirítóst egy kis szósszal, adja hozzá a zöldségeket és a kolbászokat és adja hozzá a maradék szószt. Azonnal tálalja.