Almás-cheddaros töltött kolbász
- Teljes idő 25 perc
- 15 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
0.75 csész. házi készítésű zsemlemorzsa
0.5 csész. kockázott alma
2 db Újhagyma , apróra vágva
1 kan. dijoni vagy mézes mustár (körülbelül)
1 kan. juharszirup ízű barbecue-szósz
4 db bratwurst kolbász
0.75 csész. reszelt cheddar sajt
Előkészítés
Lépés 1 /3
A zsemlemorzsát alaposan keverje össze az almával, az újhagymával és a barbecue-szósszal. A kolbászokat hosszanti irányban vágja fel, majd könyvszerűen nyissa ki őket. Oszlassa el egyenletesen a zsemlemorzsás masszát a kolbászokon.
Lépés 2 /3
Ha az OptiGrill nem kapcsolódik: - Kapcsolja be a grillsütőt - Válassza a kolbászsütő programot, és nyomja meg az OK gombot Ha az OptiGrill kapcsolódik: - Szabja személyre sütési preferenciáit a lépés alján található linkre kattintva, majd nyomja meg az OK gombot az OptiGrillen. Ezt követőenfolytassa a receptet: Bőségesen fújja be a sütőlapot sütőspray-vel. Ha a lila/Fehér jelzőfény már nem villog, helyezze a kolbászokat a grillsütőre, és csukja le a fedőt. Addig süsse, amíg a jelzőfény pirosra nem vált (jól átsült)
Lépés 3 /3
Óvatosan vegye ki a kolbászokat a grillsütőből, és szórja meg őket sajttal. Mustárral tálalja őket.