Mázas borjúhús zöldségekkel és rizzsel
- Teljes idő 41 perc
- 15 perc
Előkészítés - 26 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
2 kan. Olíva olaj
400 g Sült borjúhús
2 Sárgarépa
1 Hagyma
100 g Csiperke gomba
120 g Rizs
25 cl Víz
2 kan. Méz
2 kan. Szójaszósz
0.5 kan. Szárított fokhagyma
Só, bors
Tartozékok
Fritőz kosár
Előkészítés
Lépés 1 /14
Készítsük elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /14
Öntsük az olaj felét az edénybe.
Lépés 3 /14
Adja hozzá a borjúhúspecsenyét. Süssük mindkét oldalát 4 percig.
Lépés 4 /14
A sültet vegyük ki, és tegyük félre.
Lépés 5 /14
Öntsük az olaj másik felét az edénybe.
Lépés 6 /14
Adjuk hozzá a zöldségeket. Süssük 2 percig.
Lépés 7 /14
Adjuk hozzá a rizst és a vizet. Fűszerezzük sóval és borssal.
Lépés 8 /14
Tegyük a sütőkosarat az edénybe. Tegyük a sültet a kosárba.
Lépés 9 /14
Tegyük fel a nyomástartó fedelet.
Lépés 10 /14
Nyomás alatti főzés.
Lépés 11 /14
Vegyük le a nyomástartó fedelet.
Lépés 12 /14
Keverjük össze a mézet, a szójaszószt és a szárított fokhagymát. Ezzel a keverékkel kenjük be a sültet.
Lépés 13 /14
Grillezés.
Lépés 14 /14
Tálaljuk.