Mézes-borjúhúsos rizs
- Teljes idő 20 perc
- 10 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
240 g Hosszú szemű, jázmin vagy basmati rizs
500 g Borjúszelet
2 kan. Növényi olaj
1 Garni csokort
2 kan. édesem
2 kan. Szójaszósz
40 cl Víz
2 Csomag francia hagymaleves keverék
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Öntse az olajat a főzőedénybe.
Lépés 3 /6
Pirítsa meg a borjúhúst (hogyha szükséges, több adagban). Adja hozzá a mézet, a szójaszószt, majd hagyja karamelizálódni.
Lépés 4 /6
Adja hozzá a vizet, és keverje össze az edény aljában elhelyezkedő karamelizált szósszal. Adja hozzá a hagymaleves mixet, a rizst, és a garnicsokrot.
Lépés 5 /6
Nyomás alatti főzés.
Lépés 6 /6
Tálalja!