Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Mézes-borjúhúsos rizs

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 20 perc
  • Előkészítés
    10 perc
  • Főzés
    10 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 240 g Hosszú szemű, jázmin vagy basmati rizs

  • 500 g Borjúszelet

  • 2 kan. Növényi olaj

  • 1 Garni csokort

  • 2 kan. édesem

  • 2 kan. Szójaszósz

  • 40 cl Víz

  • 2 Csomag francia hagymaleves keverék

Előkészítés

Lépés 1 /6

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 240g Hosszú szemű, jázmin vagy basmati rizs
  • 500g Borjúszelet
  • 2kan. Növényi olaj
  • 1 Garni csokort
  • 2kan. édesem
  • 2kan. Szójaszósz
  • 40cl Víz
  • 2 Csomag francia hagymaleves keverék

Lépés 2 /6

Öntse az olajat a főzőedénybe.

  • 2kan. Növényi olaj

Lépés 3 /6

Pirítsa meg a borjúhúst (hogyha szükséges, több adagban). Adja hozzá a mézet, a szójaszószt, majd hagyja karamelizálódni.

  • 500g Borjúszelet
  • 2kan. édesem
  • 2kan. Szójaszósz

Lépés 4 /6

Adja hozzá a vizet, és keverje össze az edény aljában elhelyezkedő karamelizált szósszal. Adja hozzá a hagymaleves mixet, a rizst, és a garnicsokrot.

  • 240g Hosszú szemű, jázmin vagy basmati rizs
  • 1 Garni csokort
  • 40cl Víz
  • 2 Csomag francia hagymaleves keverék

Lépés 5 /6

Nyomás alatti főzés.

Lépés 6 /6

Tálalja!