Curry csicseriborsóval, spenóttal és rizzsel
- Teljes idő 41 perc
- 15 perc
Előkészítés - 26 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
270 g Csicseriborsó
1 kan. Indiai fűszerkeverék
2 kan. Olíva olaj
1 kan. Só
140 g Basmati rizs
150 g Spenót
1 Hagyma
20 cl Kókuszkrém
30 cl Víz
1 kan. Curry paszta
Tartozékok
Fritőz kosár
Előkészítés
Lépés 1 /7
Készítsük elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /7
Keverjük össze a csicseriborsót, az indiai keveréket, az olajat és a sót egy tálban. Félretesszük.
Lépés 3 /7
Tegyük a rizst, a spenótot, a hagymát, a tejszínt, a vizet és a curryport a tálba, majd keverjük össze egy spatulával.
Lépés 4 /7
Tegyük be a sütő kosarat.
Lépés 5 /7
Tegyük a csicseriborsót a kosárba.
Lépés 6 /7
Steam & Crisp program
Lépés 7 /7
Forrón tálaljuk.