Vegán panna cotta bogyós gyümölcsös szósszal
- Teljes idő 3 óra 21 perc
- 10 perc
Előkészítés - 11 perc
Főzés - 3 óra
Hűtés
Kompatibilis készülékek (1)
Összetevők
6 személy
50 cl Mandulatej
10 cl Teljes kókusztej
3 kan. Finomszemcsés kristálycukor
1 kan. Vanília kivonat
5 g Agar-agar
250 g Piros bogyós gyümölcsök (málna, áfonya, szeder stb.)
50 g Finomszemcsés kristálycukor
5 cl Víz
0.5 kan. Természetes vanília kivonat
0.5 Citrom
Előkészítés
Lépés 1 /5
Öntse a mandulatejet, a kókusztejet, a cukrot, a vaníliakivonatot és az agar-agart egy turmixgép táljába. Csukja le a fedelet, és állítsa be a KEVERÉS programot az 5-ös sebességre 20 másodpercre.
Lépés 2 /5
Ezután állítsa a programot 10 percre 95 °C-os MELEGÍTÉS programra.
Lépés 3 /5
Öntse a krémet 6 egyéni formába, és legalább 3 órára tegye hűtőbe.
Lépés 4 /5
Készítse el a piros gyümölcsös szószt: tegye a piros gyümölcsöket, a cukrot, a vizet, a vaníliakivonatot és a citromlevet egy turmixgép megmosott és megszárított táljába. Zárja le a fedelet, és állítsa a KEVERÉS programot az 5-ös sebességre 1 percre. Öntse ki az edénybe, és tárolja hűtőben.
Lépés 5 /5
Tálalja a panna cottát a piros bogyós gyümölcsös szósszal körítve.






