Kecskesajtos panna cotta
- Teljes idő 10 perc
- 10 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Fekete Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ CY851130 Fehér Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Fekete Cook4me+ CY851130 Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
250 ml Kecsketej (vagy tehéntej)
100 ml Habtejszín
100 g Friss kecskesajt
2 hüvelyk Zselatinlapok, hideg vízben hidratálva
0.5 Granny Smith alma, megmosva és felkockázva
2 kan. Kiváló minőségű olívaolaj
1 1 citrom leve, és egy kevés héja, finomra vágva
4 kan. Fokhagymás pirított kenyérkocka
Fleur de sel, frissen őrölt bors
Tartozékok
6 db-os befőttesüveg szett 8 darabos üvegszett
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Keverje össze az almát, az olajat, a sót, a borsot, a citromot és a pirított kenyérkockákat. Turmixolja össze a kecsketejet és a kecskesajtot.
Lépés 3 /5
Melegítse fel a tejszínt és a tej/sajt keverék felét kb. 4 percig. Olvassza fel benne a zselatint.
Lépés 4 /5
Adja hozzá a maradék tej/sajt keveréket. Ossza el kis tálakba. Hűtse 12 órán át.
Lépés 5 /5
Tálalja a pannacottát és a díszített almát.