Paradicsomos és cseresznyés gazpacho
- Teljes idő 4 óra 11 perc
- 10 perc
Előkészítés - 1 perc
Főzés - 4 óra
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
4 személy
300 g Paradicsom
100 g Cseresznye
30 g Száraz kenyér
2 kan. Barna cukor
2 csip. Csilipor
2 kan. Olívaolaj
2 kan. Sherry ecet
2 kan. Friss bazsalikomlevél
80 g Cseresznyeparadicsom
Só és bors
Tartozékok
Utazó palack 400 ml Utazó palack 700 ml
Előkészítés
Lépés 1 /4
A paradicsomot vágja apró darabokra, a cseresznyét pedig magozza ki.
Lépés 2 /4
Öntse az összes hozzávalót a gépbe, kezdve a száraz kenyérrel. Tartsa meg a cseresznyeparadicsomot és a bazsalikomleveleket a díszítéshez. Csavarja a pengéket az OTG palackra, és rögzítse az alaphoz. Keverje össze!
Lépés 3 /4
Hűtse 4 órán át.
Lépés 4 /4
Közvetlenül tálalás előtt díszítse egy csepp olívaolajjal, néhány bazsalikomlevéllel és a cseresznyeparadicsommal.