Édesburgonya krém friss kecskesajttal
- Teljes idő 6 perc
- 5 perc
Előkészítés - 1 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (3)
Összetevők
8 személy
8 cl Víz
140 g Édesburgonya
140 g Friss kecskesajt
1 szegf. Fokhagyma
4 cl Olívaolaj
1 kan. Folyékony méz
2 csip. Csilipor
Só, bors
8 szelet Házi kenyér
2 kan. Friss koriander
2 kan. Szezámmag
2 kan. Tökmag
Tartozékok
Utazó palack 400 ml Utazó palack 700 ml
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Öntse az összes hozzávalót a gépbe, kezdve az édesburgonyával. A friss koriandert, a szezámmagot, a tökmagot és a házi kenyeret tálalásig tartsa meg.
Lépés 3 /5
Csavarja a pengéket az OTG palackra, és rögzítse az alaphoz. Keverje össze!
Lépés 4 /5
Fűszerezze ízlése szerint.
Lépés 5 /5
Kenje a kenyérszeletekre. Díszítse korianderrel, szezámmaggal és tökmaggal.