Sült cékla kecskesajttal
- Teljes idő 21 perc
- 5 perc
Előkészítés - 16 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (20)
Csendes légkeveréses fritőz Tefal Easy Fry Silence EY552DE0 Rozsdamentes acél Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry Silence 7L EY846HE0 Sötét szürke EY145810 Easy Fry Compact 3l légkeveréses fritőz Tefal fekete Tefal EY9428E0 Easy Fry Dual XXL légkeveréses fritőz 11 literes Ismerje meg a teljes választékot Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
1 db Közepes cékla
50 g Kecskesajt
1 kanálnyi Olívaolaj
Kakukkfű
Só
Bors
2 marék Rukkola
Balzsamecet
0.5 marék Napraforgómag
Előkészítés
Lépés 1 /7
Vágjuk a céklát körülbelül 0,5 cm vastag szeletekre.
Lépés 2 /7
Adjunk hozzá olívaolajat.
Lépés 3 /7
Adjunk hozzá sót, borsot és kakukkfüvet.
Lépés 4 /7
Jól keverjük össze, és helyezzük egy rétegben a légsütő aljára. Addig sütjük, amíg a cékla széle barnulni kezd. A céklának puhának kell lennie. A sütési időt a szeletek vastagságához igazítsuk.
Lépés 5 /7
Elkészítjük a rukkolát, és meglocsoljuk balzsamecettel.
Lépés 6 /7
Adjunk hozzá napraforgómagot.
Lépés 7 /7
Vegyük ki a kosarat a légsütőből a sült céklával. Minden körre morzsoljunk egy darab kecskesajtot, és süssük újra. Ezúttal 200 °C-on.