Édesburgonya és kecskesajt krém
- Teljes idő 35 perc
- 15 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
4 személy
140 g Felkockázott édesburgonya
140 g Kecskesajt
1 szegf. Fokhagyma
0.5 kan. Olívaolaj
0.5 kan. Méz
0.5 kan. Harissa paszta
1 csip. Só
1 csip. Paprika
Koriander
Szezámmag
Tökmag
Házikenyér
Előkészítés
Lépés 1 /4
Melegítse elő a sütőt 200 °C-ra. Béleljen ki egy sütőtálcát sütőpapírral.
Lépés 2 /4
Hántsa meg és kockázza fel az édesburgonyát. Tegye őket a sütőtálcára, locsolja meg egy kis olajjal, és fűszerezze. Helyezze a tálcát a sütőbe, és süsse 20 percig, főzés közben egyszer keverje át.
Lépés 3 /4
Tegye az édesburgonyát, a meghámozott fokhagymát, a harissát, a mézet, az olívaolajat, a kecskesajtot, a sót és a borsot a turmixgép táljába. Zárja le a fedelet, és turmixolja közepes sebességen 30 másodpercig.
Lépés 4 /4
Kenje meg pirítósszeletekre, majd locsolja meg egy kis olívaolajjal, és szórja meg szezámmaggal, tökmaggal és apróra vágott korianderrel.