Sült camembert dióval és áfonyával
- Teljes idő 15 perc
- 5 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (21)
Csendes légkeveréses fritőz Tefal Easy Fry Silence EY552DE0 Rozsdamentes acél EY846HE0, Tefal Easy Fry Silence, csendes forrólevegős fritőz, 7 literes, sötétszürke EY145810 Easy Fry Compact 3l légkeveréses fritőz Tefal fekete Tefal EY9428E0 Easy Fry Dual XXL légkeveréses fritőz 11 literes Ismerje meg a teljes választékot Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
2 db Camembert
1 marék Dió
3 szál. Kakukkfű
Olívaolaj
Áfonya
Keksz
Előkészítés
Lépés 1 /5
Vágjuk be a camembert a tetejétől körülbelül félúton, hogy rácsot képezzünk.
Lépés 2 /5
Helyezzük egy sütőtálba, és kenjük meg olívaolajjal.
Lépés 3 /5
Adjunk hozzá friss kakukkfüvet.
Lépés 4 /5
Aprítsuk fel a diót, és adjuk a sajthoz. Tegyük be a forrólevegős sütőbe, és süssük meg.
Lépés 5 /5
Tegyünk áfonyát a tetejére, és tálaljuk sós keksszel vagy bagettel.






