Ropogós polenta gorgonzolával és dióval
- Teljes idő 26 perc
- 10 perc
Előkészítés - 16 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
100 g Polenta
10 cl Csökkentett zsírtartalmú tejszín
50 cl Víz
1 kan. Só
120 g Gorgonzola
30 g Dió
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítsük elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Tegyük a polentát, a tejszínt, a vizet és a sót egy tálba.
Lépés 3 /6
Süssük 6 percig. Sütés közben spatulával keverjük meg.
Lépés 4 /6
A sütés befejezése után 1 percig kevergetve pirítsuk.
Lépés 5 /6
A polenta tetejére gorgonzolát és diót teszünk. Kézi forrólevegős sütési mód.
Lépés 6 /6
Azonnal tálaljuk.