Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Párolt lazac cukkinivel, fokhagymával és citrommal

ratings.0

- /5 -

  • Teljes idő 1 óra 15 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    1 óra
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

2 személy

  • 50 g Görög stílusú joghurt

  • 0.5 kan. Majonéz

  • 1 kan. almabor ecet

  • 0.5 kan. Apróra vágott bazsalikom

  • 200 g Nyers cékla

  • 15 g Darált diószem

  • 15 g Mazsola

  • 0.5 szelet Mogyoróhagyma

  • 1 kan. Finomra vágott metélőhagyma

  • 1 Fokhagyma

  • 50 g Feta

Tartozékok

  • Gőz kosár
    Gőz kosár

Előkészítés

Lépés 1 /6

Öntsön 250 ml vizet a tálba. Tegye a kosarat a helyére.

  • 50g Görög stílusú joghurt
  • 0.5kan. Majonéz
  • 1kan. almabor ecet
  • 0.5kan. Apróra vágott bazsalikom
  • 200g Nyers cékla
  • 15g Darált diószem
  • 15g Mazsola
  • 0.5szelet Mogyoróhagyma
  • 1kan. Finomra vágott metélőhagyma
  • 1 Fokhagyma
  • 50g Feta

Lépés 2 /6

Főzze erős gőzön.

  • 50g Görög stílusú joghurt
  • 0.5kan. Majonéz
  • 1kan. almabor ecet
  • 0.5kan. Apróra vágott bazsalikom

Lépés 3 /6

Hagyja kihűlni a céklát. Keverje össze a szósszal és a többi hozzávalóval. Tálalja frissen.

  • 200g Nyers cékla
  • Gőz kosár

Lépés 4 /6

Készítse elő a hozzávalókat.

  • Gőz kosár

Lépés 5 /6

Egy keverőtálban keverje össze a joghurtot, majonézt, ecetet és bazsalikomot. Tegye félre a hűtőbe.

Lépés 6 /6

Helyezze a céklát a gőzkosárba.

  • 15g Darált diószem
  • 15g Mazsola
  • 0.5szelet Mogyoróhagyma
  • 1kan. Finomra vágott metélőhagyma
  • 1 Fokhagyma
  • 50g Feta