Korall vörös lencse dahl
- Teljes idő 53 perc
- 20 perc
Előkészítés - 33 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
2 Édesburgonya
1 Hagyma
10 g Friss gyömbér
2 kan. Növényi olaj
2 kan. Kömény
1 kan. Kurkuma
2 kan. Garam masala
10 g Paradicsompüré
60 cl Víz
1 kocka Zöldségleves kocka
400 g Vörös lencse
50 cl Kókusztej
200 g Friss spenót
1 kan. Koriander
Friss gránátalma
Előkészítés
Lépés 1 /4
Az édesburgonyát meghámozzuk, és 2 cm-es kockákra vágjuk, majd tegyük félre. A hagymát és a gyömbért apróra vágjuk.
Lépés 2 /4
Melegítsünk fel egy kis serpenyőt közepes lángon, és várjuk meg, amíg a Thermo-Signal teljesen pirosra vált, mielőtt megpirítjuk a hozzávalókat. A hagymát és a gyömbért az olajban 3 percig pároljuk. Adjuk hozzá a fűszereket, a paradicsompürét és a vizet a leveskockával együtt. Adjuk hozzá a lencsét és az édesburgonyát, keverjük össze, és közepes lángon pároljuk 20 percig.
Lépés 3 /4
Adjuk hozzá a tejet és a spenótot, fedjük le, és közepes lángon főzzük még 10 percig.
Lépés 4 /4
Basmati rizzsel, koriandermaggal és friss gránátalmával tálaljuk.