Vegán sárgarépa és fehérbab hummusz
- Teljes idő 10 perc
- 10 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
2 személy
2 Sárgarépa (kb. 260 g)
1 Vöröshagyma
3 szegf. Fokhagyma
2 kan. Olívaolaj
50 g Magvak
250 g Főtt fehérbab
100 g Főzőlé
70 g Piquillo paprika
1 kan. Fűszerpaprika
3 kan. Balzsamecet
Só
Bors
Előkészítés
Lépés 1 /5
Hámozza meg és vágja fel a sárgarépát és a vöröshagymát nagy kockákra, hámozza meg a fokhagymát.
Lépés 2 /5
Egy serpenyőben pirítsa meg az olajbogyót és a magvakat olívaolajon, amíg jól megpirulnak.
Lépés 3 /5
Szűrje le a főtt fehérbabot, és tartsa meg a főzőlevet.
Lépés 4 /5
Tegye a zöldségeket, a babot, a piquillo paprikát, a fűszerpaprikát és a balzsamecetet a turmixgép táljába. Zárja le a fedelet, és indítsa el a manuális programot közepes sebességen, közben adja hozzá a fehérbab főzőlevét apránként, körülbelül 100 g-ot. Turmixolja, amíg homogén textúrát kap, de ne legyen túl sima.
Lépés 5 /5
Tálalja egy tálban uborkacsíkokkal és kekszekkel.